Uputstvo za gay sms oglase – Gay Serbia


Na sajtu Gay Serbia možete pronaći dečka koji se vama najviše dopada i sa kojim biste imali zajednički jezik, bilo da ste aktivni ili pasivni partner. Pogledajte gay sms oglase i odaberite svog momka sa kojim želite da započnete gay chat i ispunite svoje fantazije i maštanja.

Sve je vrlo jednostavno. Da biste se dopisivali sa našim gay članovima iz Srbije potrebno je da pošaljete sms sledećeg sadržaja: ImeČlana VašaPoruka (između imena momka i onoga što želite da mu pošaljete, obavezno ukucajte razmak).

Ako na primer šaljete poruku koja glasi “Ćao, šta radiš? Ja sam Marko” za gay člana sa nadimkom TOP, pošaljite sledeće:
TOP Cao, sta radis? Ja sam Marko.

Poruku šaljete na broj telefona koji piše ispod svakog profila, 5887 Cena: 63.60din MTS i Telenor, 63.48din VIP i Globaltel (sa PDV-om i cenom osnovne poruke) i Vaša poruka ce doći članu iz ličnih gay oglasa kojem je i namenjena. Kada dobijete odgovor i hoćete da nastavite sa dopisivanjem, uvek pre Vašeg sms-a napišite velikim slovima nadimak momka kome šaljete poruku. Tekst poruke pišite bez kvačica.


Pomoć - često postavljana pitanja za gay chat


Da li svaki put kada šaljem sms odabranoj osobi iz gay oglasa Srbija treba da napišem nadimak člana ispred poruke?
- Da, uvek kada šaljete sms morate da napišete nadimak momka ispred Vaše poruke, inače Vaša poruka može otići nekom drugom članu.


Da li mogu poslati poruku momcima koji nisu online?
- Da, čim se uloguju, dobiće je.


Poslao sam sms, ali mi niko nije odgovorio?
- Odgovor ćete dobiti čim odabrani momak iz ličnih oglasa primi poruku. U slučaju da gay član trenutno nije ulogovan - dobićete odgovor čim se odabrani partner uloguje...


Odakle je moguće slati sms?
- Samo iz Srbije.


Imam još pitanja?
- Kontaktirajte nas :) Vaš GaySerbia.